Το δέρμα στο αυτοκίνητο

Πολιτική της εταιρείας μας, όπως γνωρίζετε είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα μοναδικό εργοστασιακό δερμάτινο σαλόνι. Για να το επιτύχουμε, και χωρίς να σκεφτόμαστε το κόστος που αυτό έχει (πιστεύουμε ότι το κέρδος μας, είναι η δική σας ικανοποίηση) επανδρώσαμε την εταιρεία μας με υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, εντάξαμε στην δύναμη μας, τους καλύτερους και ποιο άρτια καταρτισμένους τεχνικούς, και μετά από μεγάλη έρευνα στον χώρο του δέρματος, επιλέξαμε τα καλύτερα εργοστάσια παραγωγής δέρματος, που πληρούν όλες τις προδιαγραφές που θέτει η αυτοκινητοβιομηχανία. Είναι τα εργοστάσια που προμηθεύουν τις αυτοκινητοβιομηχανίες SAΑB – VOLVO – RENAULT κλπ, επίσης πελάτες τους είναι, η Αγγλική Βουλή, η Αεροπορική εταιρεία BRITISH AIRWAYS και πολλές ακόμη μεγάλες εταιρείες και οργανισμοί. Τα εργοστάσια για το προϊόν τους, έχουν εφοδιαστεί με ISO 9002 που δηλώνει την άριστη ποιότητα του, και με BS-6608 (αδιάβροχη επεξεργασία), έχει Focus Test για την ηλιακή ακτινοβολία, και αντιθαμβωτική επεξεργασία για να μην προκαλούν υγρασία στα τζάμια του αυτοκινήτου, τις κρύες ημέρες του χειμώνα.

Έτσι η CARRERA χρησιμοποιεί δέρμα αρίστης ποιότητας, και όχι κρούτα, με αποτέλεσμα το δερμάτινο σαλόνι πού κατασκευάζει, να είναι πραγματικά ένα έργο τέχνης, ένα πραγματικά, μοναδικό εργοστασιακό δερμάτινο σαλόνι.

Η επένδυση με δέρμα των καθισμάτων που διαθέτουν εμπρόσθιους αερόσακους, σε καμία περίπτωση δεν θα επηρεάσει την σωστή λειτουργία τους (Οι τεχνικές που χρησιμοποιεί η Carrera είναι εφάμιλλες της αυτοκινητοβιομηχανίας).

Η Carrera είναι μια ραγδαία αναπτυσσόμενη μονάδα κατασκευής δερματίνων σαλονιών για το αυτοκίνητο.

Car Leather

Χρωματολόγιο Nuvola

Χρωματολόγιο Zefiro