Ποιότητα & πιστοποίηση

H Carrera πιστοποιήθηκε από το Διεθνή Φορέα Πιστοποίησης TUV Rheinland μέλος του Γερμανικού Οργανισμού διαπίστευσης DAR σύμφωνα με το νέο διεθνές πρότυπο διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2000.

H Carrera χρησιμοποιεί εξειδικευμένα καθαριστικά LEATHERCARE. Εάν επιθυμείτε την αγορά του LEATHERCARE, η εταιρεία μας μπορεί να σας το αποστείλει στον χώρο σας, η να το προμηθευτείτε από τον δικό μας χώρο. Εάν δεν επιθυμείτε η δεν προλαβαίνετε να κάνετε όλα τα παραπάνω η εταιρεία μας μπορεί να φροντίσει και να συντηρήσει το δερμάτινο σαλόνι σας στις εγκαταστάσεις μας. Εάν είναι αδύνατη η προσέλευση σας στο χώρο μας, άνθρωπος της εταιρεία μας έρχεται στον δικό σας χώρο η όπου αλλού εσείς επιθυμείτε, όπου θα φροντίσει και θα συντηρήσει το δερμάτινο σαλόνι σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, μπορείτε να επικοινωνείτε με την εταιρεία μας στο τηλέφωνο 210-2827111.

ΕΓΓΥΗΣΗ

Η εταιρεία μας ύστερα από συνεχείς ελέγχους όσον αφορά την συμπεριφορά του δέρματος που χρησιμοποιούμε, ύστερα από ακόμη καλύτερη ποιότητα δέρματος, νέες προδιαγραφές που συμβαδίζουν με τι κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας, και σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, που έχει στην διάθεση της, παρέχει για κάθε δερμάτινο σαλόνι που κατασκευάζει, όσον αφορά την ποιότητα ραφής – εφαρμογής – και δέρματος, εγγύηση 5 ετών για την κατηγορία ΑΑ’ ποιότητα δέρματος, και 7 έτη για την κατηγορία Exclusive.