Το δέρμα στο σπίτι

Από την αρχαιότητα, το δέρμα αποτελεί για τον άνθρωπο αστείρευτη πηγή έμπνευσης και δημιουργίας. Απόλυτα συμβατό με το ανθρώπινο σώμα ήταν η κατ’ εξοχήν πρώτη ύλη για κάθε λογής χρηστικά αντικείμενα.

Με το πέρασμα των χρόνων, τελειοποιώντας τη διαδικασία επεξεργασίας του, ο άνθρωπος διέκρινε σ’ αυτό τη δυνατότητα δημιουργίας πολυτελών αντικειμένων διαχρονικής αξίας.

Σ’ αυτή την κατηγορία ανήκει και το έπιπλο, τόσο στο σπίτι όσο και στο γραφείο.
Θέλοντας να προσφέρουμε τις άριστες γνώσεις μας πάνω στο δέρμα, και ύστερα από τον χώρο του αυτοκινήτου και των σκαφών αναψυχής, έχουμε επεκτείνει της δραστηριότητες μας και στον χώρο του επίπλου.

Με την μοναδική ποικιλία χρωμάτων (150 χρωματισμοί δέρματος) και τύπων δέρματος (leather, napa, antique leather, animal print leather, exlusive leather), είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε για εσάς το έπιπλο που φαντάζεστε, η ακόμα, να αναπαλαιώσουμε και να διατηρήσουμε το αγαπημένο σας παλιό κομμάτι.

Προσφέροντας άριστη ποιότητα αλλά και δυνατότητα κατασκευής χειροποίητων ειδικών κατασκευών, η Carrera ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο του επίπλου.

Χρωματολόγιο Nuvola