Όραμα & στρατηγική

Έχοντας την πείρα στο αυτοκίνητο και στην αναβάθμιση του εσωτερικού του ιδρύσαμε το έτος 1989 την εταιρεία Carrera Ε.Π.Ε με αντικείμενο την επένδυση του εσωτερικού του αυτοκίνητου με δέρμα.

Πολιτική της εταιρείας μας, ήταν να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα μοναδικό εργοστασιακό δερμάτινο σαλόνι. Για να το επιτύχουμε, και χωρίς να σκεφτόμαστε το κόστος που αυτό έχει (πιστεύουμε ότι το κέρδος μας, είναι η ικανοποίηση των πελατών μας) επανδρώσαμε την εταιρεία μας με υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, εντάξαμε στην δύναμη μας, τους καλύτερους και ποιο άρτια καταρτισμένους τεχνικούς, και μετά από μεγάλη έρευνα στον χώρο του δέρματος, επιλέξαμε τα καλύτερα εργοστάσια παραγωγής δέρματος, που πληρούν όλες τις προδιαγραφές που θέτει η αυτοκινητοβιομηχανία.

Η πορεία της Carrera στην επένδυση του εσωτερικού του αυτοκινήτου ήταν εκπληκτική, ιδιαίτερα μεγάλη συμβολή σε αυτό είχε η ειλικρίνεια, η άριστη ποιότητα, και το service. Παράλληλα με την επένδυση του αυτοκινήτου η Carrera δραστηριοποιήθηκε και στην επένδυση με δέρμα, στο σκάφος αναψυχής, το έπιπλο και το αεροσκάφος. Η πορεία και σε αυτές τις δραστηριότητες ήταν εξίσου εκπληκτική. Οι ανάγκες της εταιρείας με γνώμονα την απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών της, είχαν αυξηθεί.

Αποτέλεσμα ήταν το έτος 2002 να μεταφέρουμε την εταιρεία σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Κηφισού & Π.Ράλλη 85, να ανανεώσουμε τον τεχνολογικό εξοπλισμό μας σύμφωνα με τις επιταγές, της αυτοκινητοβιομηχανίας, του σκάφους αναψυχής, του επίπλου, άλλα και του αεροσκάφους.

Ο αρχικός σκοπός της εταιρείας παραμένει ο ίδιος, που δεν είναι άλλος από την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας και συνεχώς αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας.